lørdag 15. november 2008

LØRDAG MED TRENING OG GODE VENNER

I dag startet dagen med svømming med Master i Grottebadet. Det ble 2250 meter med påfølgende frokost nr. 2 på De 4 ROSER, sammen med gode venner og mine kjære :)
I ettermiddag har jeg fått gjort unna 1 time med løping i 3 cm nysnø og i et fantastisk vintervær og sol. Terapi for sjelen! Etter løpeturen dro jeg på Flex sol- og treningssenter sammen med Siv. Det ble vel mer en sosial sak enn trening for min del, men som planlagt :)
Nå skal jeg snart ut å feire bursdagen til Rita. Jeg er selvsagt sjåfør :) Bildet er fra en fjelltur med 3 kule 13 åringer tidligere i høst. Happy running :)

2 kommentarer:

Oslofjord Triatlon sa...

Kom over bloggen din i dag! Stilig! Jobba på :-)

JAN HUGO sa...

Hei Bent! Jeg har lenge lest og blitt inspirert over dine innelgg på forumet og her inne :) Jeg er helt ny i triatlon sammenheng, men er blitt betydelig skadet av basillen. Jeg sluker alt stoff rått. Jeg bor i Harstad så de klimatiske forholdene er utfordrende, men kreativiteten er stor. Pigghjul fungerer perfekt også på glattisen. I dag tømte jeg 0,5 dl vann ut av hver vått etter en 120 minutters sykkeløkt, selvfølgelig utendørs :) Jeg hater rulla mi:) Jeg er i Oslo stort sett 3-4 ganger pr. mnd og treningsbaggen er alltid med. Satser "litt" (les. super amatør og mosjonist) mot NM 2009. Drømmen er Hawaii, men det er kun en drøm :) Kalmar i 2008 gikk på 10,48.50. Det var jeg fornøyd med siden det var min første konkurranse. Fortsett å inspirer oss smugkikkere på forumet til Oslofjord. Det gir motivasjon når "lysten" utfordres av sofaen og det som verre er... :) Kanskje ses vi på ei trening til våren. Har lyst og tid til også å legge ned treningstimer i Oslo.. Happy running :)